Kaffetrøffel med hvid chokolade
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Højtid: Jul Indsendt : |
|
|
Chokoladen hakkes og smeltes over vandbad.
Fløden bringes i kog med siruppen og kaffen.
Den koger 5 minutter, sies og piskes i den smeltede chokolade.
Afkøl massen under kraftig omrøring.
Når den har stuetemperatur, kommes den i en form beklædt med oliesmurt bagepapir og stilles koldt natten over.
Skæres ud i kvadrater eller rektangler og stilles atter koldt. Dyppes i tempereret hvid chokolade og stilles køligt. Pyntes med en moccachokoladebønne på hver. |
|
Opskriften er vist 21222 gange,
og udskrevet 462 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne