Fyldte rommarcipaner

Fyldte rommarcipaner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 30 stk.

SlikRet : Slik - Marcipankonfekt

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.Ren rå marcipan
30 g.rosiner
2 spsk.rom
40 g.mandler, smuttede og hakkede
125 g.mørk chokolade
 pistacier
 
 Pynt:
 hvid chokolade
 
Opskrift:
Hak rosinerne, og bland dem med marcipan, hakkede mandler og rom. Dette kan evt. gøres på en foodprocessor.

Rulles til kugler og stilles i køleskabet, mens chokoladen smelter over vandbad og tempereres. Overtrækkes med chokolade og pyntes med pistacienødder eller striber af hvid chokolade.





karakterer:
Opskriften er vist 22172 gange,
og udskrevet 745 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-12-12 16:48:58
Brug MERE rom. Jeg brugte 5 spsk mørk rom, så det smagte af noget. Satte klatter med te'skeer på en tallerken og så en tur i fryseren inden du kan trille det til kugler. Men ellers meget lækker!