Fyldte rommarcipaner
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Højtid: Jul Indsendt : Red : |
|
|
Hak rosinerne, og bland dem med marcipan, hakkede mandler og rom.
Dette kan evt. gøres på en foodprocessor.
Rulles til kugler og stilles i køleskabet, mens chokoladen smelter over vandbad og tempereres. Overtrækkes med chokolade og pyntes med pistacienødder eller striber af hvid chokolade. |
|
Opskriften er vist 22168 gange,
og udskrevet 745 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Anja - 2007-12-12 16:48:58 Brug MERE rom. Jeg brugte 5 spsk mørk rom, så det smagte af noget. Satte klatter med te'skeer på en tallerken og så en tur i fryseren inden du kan trille det til kugler. Men ellers meget lækker! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne