Nougatbrød med hvid chokolade
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Højtid: Jul Indsendt : |
|
|
Rul marcipanen ud i ca 20x30 cm. på flormelis.
Kom nougat på i skiver, eller smør kold ganache på med en kniv, smør pistaciemassen på og rul som roulade.
Pensl brødet med hvid chokolade, lad det stivne, og hold den hvide chokolade lige omkring de 30 grader i vandbadet.
Dyp brødet i chokoladen og stil til tørring på bagepapir.
Pynt med striber af mørk chokolade, skiver af appelsin, centrum af miniroser, sølvkugler og stjerne drys.
|
|
Opskriften er vist 24957 gange,
og udskrevet 551 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne