Nougatbrød med hvid chokolade

Nougatbrød med hvid chokolade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SlikRet : Slik - Konfekt

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
300 g.marcipan
200 g.nougat eller fast ganache
100 g.grøn pistaceciemasse
150 g.hvid chokolade
20 g.mørk chokolade
 kandiserede appelsinskiver
 miniroser
 sølvkugler
 guldstøv
 
Opskrift:
Rul marcipanen ud i ca 20x30 cm. på flormelis. Kom nougat på i skiver, eller smør kold ganache på med en kniv, smør pistaciemassen på og rul som roulade. Pensl brødet med hvid chokolade, lad det stivne, og hold den hvide chokolade lige omkring de 30 grader i vandbadet. Dyp brødet i chokoladen og stil til tørring på bagepapir. Pynt med striber af mørk chokolade, skiver af appelsin, centrum af miniroser, sølvkugler og stjerne drys.





karakterer:
Opskriften er vist 24956 gange,
og udskrevet 551 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu