Appelsinruller
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Højtid: Jul Indsendt : Red : |
|
|
Rosinerne lægges i blød natten over i cointreau’en.
Orangeskal, marcipan og rosiner køres groft igennem en foodprocessor og æltes med lidt mere cointreau, om man syntes, og tilsmages med nogle få dråber appelsinolie. Trilles til 5 stænger, der gøres lidt flade i det som en slags chokoladebar. Stilles på køl, mens chokoladen smeltes over vandbad. Dyppes eller pensles, alt efter hvad der er mest praktisk, i chokoladen og stilles til tørre på bagepapir. Pyntes med kandiserede orangeskiver. Hvis man gerne vil have en meget kraftig appelsinsmag, kan man også dryppe med nogle dråber appelsinolie i chokoladen. |
|
Opskriften er vist 24105 gange,
og udskrevet 316 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne