Ingefær-marcipan
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Højtid: Jul Indsendt : Red : |
|
|
Hak den syltede ingefær grundigt, og ælt den ind i marcipanmassen med så meget af lagen, som massen kan tage, før den bliver for klistret.
Form massen til en pølse, der deles i 20 lige store stykker og trilles til æg, mens chokoladen smeltes og tempereres.
Dyppes helt i chokoladen og stilles på olieret bagepapir.
Pyntes med lidt mandelsplitter
|
|
Opskriften er vist 20647 gange,
og udskrevet 333 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne