Ingefær-marcipan

Ingefær-marcipan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 stk.

SlikRet : Slik - Marcipankonfekt

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.Ren rå marcipan
50 g.syltet ingefær i lage
150 g.lys chokolade
 
 Pynt:
 Mandelsplitter
 
Opskrift:
Hak den syltede ingefær grundigt, og ælt den ind i marcipanmassen med så meget af lagen, som massen kan tage, før den bliver for klistret. Form massen til en pølse, der deles i 20 lige store stykker og trilles til æg, mens chokoladen smeltes og tempereres. Dyppes helt i chokoladen og stilles på olieret bagepapir. Pyntes med lidt mandelsplitter





karakterer:
Opskriften er vist 20647 gange,
og udskrevet 333 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu