Krydret blomkålssalat
Hovedingrediens : Kål - Blomkål Indsendt : Red : |
|
|
Rør eddike med olie og smag til med sukker, peber og salt, så der er balance mellem det sure og søde.
Krydr med chili og hvidløg.
Bring en stor gryde letsaltet vand i kog og kog blomkålsbuketterne 3-4 min. Der skal stadig være bid i dem. Læg dem på et fad og hæld marinaden over. Vend med løvstikke og purløg og lad blomkålen trække til den er kold. Vend buketterne en gang i mellem. Tips: Serveres til brød og fisk, kød eller fjerkræ |
|
Opskriften er vist 27600 gange,
og udskrevet 505 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne