Krydret blomkålssalat

Krydret blomkålssalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Kål - Blomkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 spsk.lys vineddike
1 spsk.olivenolie
1- 2 spsk.sukker
0.5 fintsnittet rød chili
2 fedfinthakket hvidløg
1 lilleblomkål delt i buketter
1 dl.fintsnittede lyse løvstikkeblade
1 bdt.snittet purløg
Opskrift:
Rør eddike med olie og smag til med sukker, peber og salt, så der er balance mellem det sure og søde. Krydr med chili og hvidløg.

Bring en stor gryde letsaltet vand i kog og kog blomkålsbuketterne 3-4 min. Der skal stadig være bid i dem.

Læg dem på et fad og hæld marinaden over. Vend med løvstikke og purløg og lad blomkålen trække til den er kold. Vend buketterne en gang i mellem.

Tips:

Serveres til brød og fisk, kød eller fjerkræ





karakterer:
Opskriften er vist 27653 gange,
og udskrevet 506 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu