Marcipan-kirsebærguf
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Højtid: Jul Indsendt : Red : |
|
|
Lad den halve dl. kirsebær dryppe totalt af, og dup dem tørre med køkkenrulle.
Lad også resten dryppe af og hak dem groft.
Ælt de hakkede kirsebær grundigt ind i marcipanen, og tilsæt likøren lidt ad gangen, så massen ikke bliver for våd. Trilles til en pølse, der deles i 20 lige store stykker. Stilles i køleskab, mens chokoladen smeltes over vandbad. Stykkerne trilles til kugler der trykkes let flade og dyppes i hvid chokolade. Lægges på bagepapir til afkøling og pyntes straks med de afduppede kirsebær. |
|
Opskriften er vist 18374 gange,
og udskrevet 365 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne