Pinjekerne-chokobrud
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Højtid: Jul Indsendt : |
|
|
Rist pinjekernerne på en tør pande, til de er let gyldne.
Tag dem af varmen.
Smelt chokoladen over vandbad, tilsæt appelsinolie, og vend pinjekernerne i. Smør massen ud på en kvadratisk eller rektangulær plade, evt. penslet med lidt hasselnøddeolie, så massen bliver ca. ½ cm. tyk. Lad den stivne i køleskab, og skær så med en skarp kniv chokoladepladen i dominostykker, firkanter og trekanter. |
|
Opskriften er vist 14813 gange,
og udskrevet 236 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer asta - 2005-01-01 01:01:01 de smager bare så godt prøv dem de er så gode så selv min lille søster kan lide dem og hun er kræsen kan jeg godt sige dig |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne