Cognacruller
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Højtid: Jul Indsendt : Red : |
|
|
Bring fløden i kog med sirup, og pisk det i en blanding af de to smeltede chokolader ( man kan også hakke chokoladerne fint og piske med en dejskraber under langsom ihældning af den kogende fløde).
Lad det afkøle.
Når den er afkølet, men ikke iskold, piskes den lys og luftig em en elmikser. Cognac piskes i lidt ad gangen. Kom massen i en tylle med stort rundt hul, og sprøjt lange stænger ud, der afkøles i fryseren. Skæres i stænger af 2½-3 cm. og dyppes straks i mørk smeltet, tempereret chokolade og pyntes med striber af lys chokolade i pergamentkræmmerhus, sølvstøv eller mandelsplitter. |
|
Opskriften er vist 23758 gange,
og udskrevet 409 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.7 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2007-01-15 23:30:46 Glukosesirup skulle kunne købes hos matas, ellers prøv apoteket. Jose - 2005-01-01 01:01:01 Hvor kan man købe glukosesirup? og kan man evt. bruge alm. lys sirup som erstatning? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne