1001 nats eventyr
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Højtid: Jul Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Marcipanen rulles til en pølse, der skæres i tynde skiver på 2mm og 2½ cm. i diameter.
Ganachen koges sammen og stilles køligt 4 timer. Piskes lys og luftig og kommes i sprøjtetylle og toppes op på marcipanbundene. Stilles koldt. Dyppes i smeltet tempereret lys chokolade, størkner og dyppes så med bunden i mørk smeltet tempereret chokolade og de pyntes med guldstøv eller miniroser. Stilles atter koldt. |
|
Opskriften er vist 138326 gange,
og udskrevet 2594 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (86 stemmer) |
|
Kommentarer Dude - 2013-12-14 19:05:21 Disse kager er også kendt under navnet sara bernah kager!! anonym - 2012-12-18 21:15:25 Min chokolade overtræk ville ikke hænge ved, men ellers er de super gode :) anonym - 2012-11-03 18:27:52 hvordan kan kulhydratindholdet være så lavt? Helle Sjølund - 2011-12-26 20:45:46 Jeg brugte ikke marcipan som bund, men købte bare alm. markroner. De var rigtig gode, som chokolade brugte jeg en fra "odense marcipan" (vist en 60%). Og det er helt sikkert noget som jeg kommer til at lave igen. Næste gang vil jeg dog lave Ganachen aftenen i forevejen, så skal toppene nemlig bare 1 time i fryseren og så dyppes i chokolade. Kirsten - 2010-11-30 15:52:47 Det er jo Sarah Bernard kager på marcipanbund. Per - 2009-12-05 13:55:21 Vi kunne ikke skaffe lys kogechokolade så vi har brugt mørk chokolade til både top og bund. Vi havde lidt problemer med at chokoladen var for tyk, så vi tilsatte lidt vand, nogen der har andre forslag, palmin måske ? smukke - 2008-11-16 08:03:42 er den til børn eller voksne Mellenna - 2008-11-13 10:06:38 Hvor længe kan de holde sig?? Freddy & Jeanin - 2006-12-13 11:35:51 Vi kan ikke få nok... til birgith - 2005-01-01 01:01:01 ganache (udtales ganasch) det er en creme-mousse agtig ting der består af chokolade og fløde kogt sammen. det bliver ofte brugt i konfekt da det har en fantastisk smag og konsistend. det minder lidt om blød nougat der er halvvarmt og smuldret... littie =) emskii - 2005-01-01 01:01:01 lyder super godt det prøver vi at lave!! <'33 heeh kit - 2005-01-01 01:01:01 mmmmm....... hvor smagte det godt Pia - 2005-01-01 01:01:01 Sælger I guldstøv og miniroser? Marianne - 2005-01-01 01:01:01 skal man bruge piskefløde eller alm fløde julepigen - 2005-01-01 01:01:01 har ikk` smakt den indu hoho \godt jul & god nytår/ birgitte - 2005-01-01 01:01:01 nam jeg elsker dem jeg laver også små poser med dem og gir dem til jul nums katarina - 2005-01-01 01:01:01 de smager helt vilt godt vi spiser dem altid til jul MIIG - 2005-01-01 01:01:01 Alle skulle prøve a lave dem de er bare såå gode jeg elsker dem . MIIG - 2005-01-01 01:01:01 Damn de er gode ( : Stinne - 2005-01-01 01:01:01 De er helt vild lærkere.... det var bare familie succe og alle kun li dem .....I skulle lave dem det er en sikker succe Frisi - 2005-01-01 01:01:01 ingen det er godt Anni - 2005-01-01 01:01:01 Ved nogen hvor kan man købe det guldstøv, M.I.G - 2005-01-01 01:01:01 Smare Skide godt ens tænder løber i vand så gode er de! Birgith - 2005-01-01 01:01:01 hvad er ganache bamse - 2005-01-01 01:01:01 DEN SMAGER HERRE GODT MIG... - 2005-01-01 01:01:01 de ser godt nok lækre ud.. lige til at sætte tænderne i.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne