Ganache med earl grey
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Højtid: Jul Indsendt : |
|
|
Chokoladen hakkes og smeltes over vandbad.
Fløden bringes i kog med sirup og te og piskes i den smeltede chokolade.
Afkøl massen under kraftig omrøring.
Når den har stuetemperatur, kommes i en form beklædt med oliesmurt bagepapir og stilles koldt natten over.
Skæres ud i kvadrater eller rektangler og stilles atter koldt.
Dyppes i tempereret mørk chokolade og stilles køligt.
Den smeltede, hvide chokolade kommes i et lille kræmmerhus og sættes på hvert stykke med en lille diskret stribe.
|
|
Opskriften er vist 18900 gange,
og udskrevet 249 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne