Romsvesker i marcipan
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Højtid: Jul Indsendt : |
|
|
Læg sveskerne i blød i rom.
Ælt marcipanen med lidt flormelis og rul den til en pølse. Skær 15 ensartede skiver. Tryk dem store, halve svesker og tag stenene ud. Læg en halv sveske på hver skive og fold sammen om svesken. Rul dem til æg i marcipan. Dyp dem i chokolade. Lad det stivne. Tegn små streger med den lyse chokolade i et kræmmerhus over oversiden. Lad det stivne helt. |
|
Opskriften er vist 19896 gange,
og udskrevet 329 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Pædagogen - 2008-12-17 20:49:49 Man skal lægge de halve udstene svesker i blød i rommen. Lad dem trække ½ døgns tid i rom.Stil gerne i køleskabet. Man kan også bruge portvin til at lægge sveskerne i blød i.De smager himmelsk og er rigtig gode til en kop kaffe oven på julemiddagen. Helen - 2008-01-06 21:28:10 Hvor og hvornår kommer rommen ind i billedet ??? anonym - 2007-11-24 23:45:30 Hvad gør man med rommen? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne