Hvid chokolade-limone
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Højtid: Jul Indsendt : |
|
|
Smelt smør, chokolade og fløde sammen over vandbad og lad det afkøle.
Rør så de få dråber essens i. alternativt kan også bruges nogle dråber appelsinlikør.
Lad massen afkøle og stivne i nogle timer.
Tril så kugler, men køl jævnligt hænderne i isvand så chokoladen ikke smelter.
Overtræk: Hvid chokolade er noget sværere at arbejde med. Dyp i hvid chokolade og evt. hakkede nødder eller overtræk med hvid chokolade i striber. Man kan også komme trøffelmassen i en sprøjtetylle og toppe den op i små forme. |
|
Opskriften er vist 15379 gange,
og udskrevet 291 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne