Mortens hindbærtrøfler
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Højtid: Jul Indsendt : |
|
|
Bring hindbær og sukker i kog, hak chokoladen fint og hæld den varme masse forsigtigt ned i chokoladen i en tynd stråle, mens du rører, så massen ikke skiller.
Når den er fingervarm kommes smørret i, i små tern, og til sidst smages til med spiritus.
Trilles til kugler og rulles i kakao. Hvis man vil opnå den ultimative følelse af et et godt stykke chokolade, så kan man dyppe de trillede kugler i mørk tempereret chokolade, for så igen at trille dem i kakao, når de er næsten størknet. |
|
Opskriften er vist 24920 gange,
og udskrevet 361 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Tina - 2010-05-13 10:42:05 Jeg syndes den er rigtig god hindbær og chokolade er altid godt sammen men man skal ha' fat i en lidt syrlig hindbær sådan at balancen mellem sur og sødt er der ellers er den super! Lena Schmidt - 2008-12-13 12:19:17 Meget lækkert og friskt. Den syrlige hindbær supplerer den søde chokolade rigtig godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne