Fyldte chokoladepistacier
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Højtid: Jul Indsendt : Red : |
|
|
Smelt den hvide chokolade over vandbad.
Pisk forsigtigt pistaciemassen i den, og ælt det med marcipan og kanel.
Lad denne masse ligge koldt i 30 minutter.
Tril den til stænger, og del i ca. 30 stykker. Disse trilles til kugler, der er klar til at komme i formene. Chokolade til overtræk tempereres, pensles på formene, som fyldes helt op, og de tømmes ud så skallerne er tykt betrukket. Fyld op med pistaciemassen. Smør chokolade på som bunddække, og stil køligt. Vend formene ud. |
|
Opskriften er vist 23319 gange,
og udskrevet 618 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-12-18 22:08:19 Jeg har lavet ½ portion. Jeg har fået 2 stænger á 2½ cm diameter. Det er godtnok nogle store forme, hvis der kun skal komme 15 stk ud af disse. Jeg gætter på, at der kommer ca 40 ud af den portion - ? Min pistaciemasse er hjemmelavet af marcipan og pistaciemel, men vægten er jo den samme, men den er nok fastere, end tiltænkt. Men ½ portion svarer til 250 g fyld, så det er 16 g fyld + 8 g overtræk - det er et konfektstykke på ca 25 g - det er meget! Lene - 2011-11-25 23:58:38 enig. hvilken 'pistaciemasse'?? Anni - 2008-12-01 07:14:29 Øh.... hvilke forme og hvad skal de hele pistacier bruges til??? jeg syntes den opskrift er svær at forstå. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne