Bøfsalat med mango og avocado
Hovedingrediens : Oksekød - Bøf af oksefilet Indsendt : Red : |
|
|
Tænd evt. havegrillen.
Bruges grill grilles bøffen uden brug af olie, ellers steges den i olie på en varm pande 2-4 min på hver side alt efter hvor rød den foretrækkes. Krydr med salt og peber. Grill peberfrugterne under ovnens grill eller på havegrillen til skindet er sort på alle sider. Lad dem trække i en plastpose til de er kølet lidt af. Pil skindet af dem og skær dem i lange brede strimler. Rør yoghurt og mango chutney sammen og smag til med eddike, citronsaft, allehånde, salt, peber og evt. lidt sukker. Bræk de største salatblade i stykker og arranger salaterne på et stort ovalt fad. Fordel grillet peberfrugt, mango og avocado over. Skær bøffen i brede skiver og anret den øverst. Stænk med halvdelen af dressingen og server resten til. Drys med purløg og evt. snittet koriander. Tips: Avocadoen kan erstattes af store grillede rejer eller jomfruhummere. |
|
Opskriften er vist 21212 gange,
og udskrevet 509 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne