Ungarsk gulash stuvning
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Oprindelsesland : Ungarn Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 74658 gange,
og udskrevet 2171 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (66 stemmer) |
|
Kommentarer Peter - 2020-10-02 07:02:54 Hejsa Kan jeg bruge en striploin til at lave min gulash ? Morten nefer - 2017-02-02 18:42:07 Brug rigtige tomater og lav en krydersovs ingen buliontern så ville de bedre kunne genkende retten i ungarn W.H. - 2008-12-07 22:46:27 Der mangler kommen Catstail9nhnetzero - 2005-01-01 01:01:01 Hvis det var mig ville jeg brune kødet først leg grønsagernei derefter med lidt vand og lade det hele sludre på svagt blus til kødet er mørt,så krydre det. gulleødder og kartofler gør kød mørt hutigt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne