Ætiopiekage
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Højtid: Jul Indsendt : |
|
|
Margarine og sukker røres godt, æggene tilsættes et ad gangen. Kakao og mel og bagepulver røres i sammen med kaffen. Til sidst de smuttede hakkede mandler. Dejen hældes i en smurt kranseform og bages ved 200 grader ca. 1 time.
|
|
Opskriften er vist 9849 gange,
og udskrevet 180 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne