Indisk brød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Indien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hviler ca. ½ time.
Deles i 10 stykker, udrulles. Bages på stegepande ca. 3 min på hver side. |
|
Opskriften er vist 22539 gange,
og udskrevet 381 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (22 stemmer) |
|
Kommentarer mette - 2010-11-30 13:12:52 gør det noget at det er forskellige slags mel der er i eller skal det vaære en speciel slags ? anonym - 2010-03-10 19:29:44 Hemmeligheden er meltypen. Indiske chapatti består af hvedemel og grahamsmel. Så bland grahamsmel i og smag forskellen ;) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne