Indisk brød

Indisk brød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :      Red :
Indisk brød, billede 4 Indisk brød, billede 1 Indisk brød, billede 2 Indisk brød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
350 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
Opskrift:
Hviler ca. ½ time.

Deles i 10 stykker, udrulles.

Bages på stegepande ca. 3 min på hver side.





karakterer:
Opskriften er vist 22539 gange,
og udskrevet 381 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (22 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5684 (1353 kcal)
KJ pr. Portion 5684 (1353 kcal)
Vægt ialt 618 gram
Vægt pr. Portion 618 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 919 KJ (218 kcal)
Protein 5.4 gram
Fedt 3.2 gram
Kulhydrat 42.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-11-30 13:12:52
gør det noget at det er forskellige slags mel der er i eller skal det vaære en speciel slags ?

  -   2010-03-10 19:29:44
Hemmeligheden er meltypen. Indiske chapatti består af hvedemel og grahamsmel. Så bland grahamsmel i og smag forskellen ;)