Kål med stegte æbler
Hovedingrediens : Kål - Savoykål Indsendt : Red : |
|
|
Sauter æblerne i smør på en teflonpande med timianblade 3 min. eller til æblerne er knapt møre.
Blancher savoykålblade i strimler i rigeligt letsaltet vand i 2 min. lige før de skal serveres. Lad dem dryppe lidt af i en sigte før de blandes med æbler og hakket persille. |
|
Opskriften er vist 23403 gange,
og udskrevet 374 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne