Kanelstænger

Kanelstænger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 70 stk.

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Kanelstænger, billede 4 Kanelstænger, billede 1 Kanelstænger, billede 2 Kanelstænger, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 g.hvedemel
75 g.usmuttede, snittede mandler
100 g.smør
170 g.sukker
1 tsk.stødt kanel
2 æg
 
 pynt:
100 g.mørk overtrækschokolade
 evt. kulørt krymmel
 
Opskrift:
Bland mel, mandler, smørret i mindre stykker, sukker og kanel. Arbejd det godt sammen, inden æggene til slut æltes i. Dejen skal være smidig og glat. Lad den hvile køligt i 30 minutter.

Del dejen i 7 klumper og tril dem til tynde pølser, der skæres i hver 10 stykker.

Læg kagerne på en bageplade belagt med bagepapir og bag dem på midterste rille ved 200 grader i 6-8 min. Køl af.

Smelt chokoladen over vandbad. Dyp nu enderne af de kolde kager i chokoladen og læg dem på et stykke bagepapir. Drys evt. straks med krymmel.





karakterer:
Opskriften er vist 13129 gange,
og udskrevet 219 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
ikke nødvendig smager ekstremt godt

  -   2005-01-01 01:01:01
gær / bagepulver ?