Kanelstænger
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bland mel, mandler, smørret i mindre stykker, sukker og kanel. Arbejd det godt sammen, inden æggene til slut æltes i. Dejen skal være smidig og glat. Lad den hvile køligt i 30 minutter.
Del dejen i 7 klumper og tril dem til tynde pølser, der skæres i hver 10 stykker. Læg kagerne på en bageplade belagt med bagepapir og bag dem på midterste rille ved 200 grader i 6-8 min. Køl af. Smelt chokoladen over vandbad. Dyp nu enderne af de kolde kager i chokoladen og læg dem på et stykke bagepapir. Drys evt. straks med krymmel. |
|
Opskriften er vist 13360 gange,
og udskrevet 221 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (9 stemmer) |
|
Kommentarer leonpedersen - 2005-01-01 01:01:01 ikke nødvendig smager ekstremt godt Linné - 2005-01-01 01:01:01 gær / bagepulver ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne