Julehorn
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Indsendt : Red : |
|
|
Rosinerne udblødes i portvin i ca. 1 døgn. Smør og sukker røres i. Gær, vand og ymer røres sammen. Margarinen smeltes og tilsættes sammen med sukker, salt og mel.
Dejen æltes godt igennem og stilles til hævning et lunt sted i ca. 1 time.
Dejen slås ned og deles i 2 portioner, der hver rulles tyndt ud i cirkler.
Hver cirkel deles i 8 stykker. Fyldet fordeles på trekanterne, der rulles sammen mod spidsen. Efterhæver på pladen i ca. 20 minutter, hvorefter de pensles med æg.
Bages i 15-20 minutter ved 200 grader på midterste rille i ovnen. |
|
Opskriften er vist 16428 gange,
og udskrevet 244 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (4 stemmer) |
|
Kommentarer amalie - 2011-12-27 14:59:34 super men ikke spis får mange af dem. en lille jule hilsen her fra mig af mogens, bageren. - 2005-01-01 01:01:01 dejlig fed, skal smages |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne