Pebermyntepastiller

Pebermyntepastiller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SlikRet : Slik - Diverse slik

Hovedingrediens : Diverse produkter - Flormelis

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Pebermyntepastiller, billede 4 Pebermyntepastiller, billede 1 Pebermyntepastiller, billede 2 Pebermyntepastiller, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 g.sigtet flormelis
1 dl.vand
1 barneskefuld eddike
8 dråberpebermynteolie
 
 Pynt:
 små klatter af smeltede chokoladeknapper
 
 
Opskrift:
I en tykbundet gryde blander de flormelis, vand og eddike, og dette koger kraftigt i ca. 10 minutter, rør ofte. Så prøver de, om massen er kogt tilpas (trådprøven).

Så hælder de sukkermassen op i en skål, der er penslet med olie, og heri kommer de pebermynteolie, der med en gaffel arbejdes ind i sukkermassen, der stadig er varm.

Når pebermynteolien er forsvundet, sætter de skålen over en gryde med kogende vand og rører heri, til massen bliver tyk. Prøv at sætte den op på bagepapir med 2 teskeer, so et par prøveklatter. Stivner de, er massen færdigkogt.

Når de små pebermyntepastiller er kolde og stivnede, kommer de en lille klat smeltet chokolade på hver.





karakterer:
Opskriften er vist 55764 gange,
og udskrevet 1202 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-12-17 13:54:07
Hvad er trådprøven ? Send evt en sms til Marianne 24827521

  -   2009-12-15 15:10:28
Hej. Sikke en gang ged! Har nu lavet først en hård klump og derefter en gang smulder! Hvad gør jeg forkert??? Hvorfor er det så svært at styre???

  -   2008-06-18 15:46:39
opskriften lyder god.... men hvor mange pastiller bliver der ud af opskriften??

  -   2007-12-21 20:04:45
Skal til at lave dem nu

  -   2005-01-01 01:01:01
de smager lækkert og har en god konsistens i munden mums!!

  -   2005-01-01 01:01:01
Man kan også bare sætte en chokoladeknap i hver.