Bovsteg med appelsin
Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinebov Indsendt : Red : |
|
|
Vildsvineboven udbenes omhyggeligt, så der bliver færrest mulige "åbninger" i det udbenede kødstykke.
Appelsinerne presses, og saften "hældes ned" i boven. Rosmarin, hvidløg, olie, hvidvin, salt og peber blandes og lægges ind i boven. Brug en pensel til at smøre blandingen rundt inde i boven. Boven lægges i et ildfast fad eller lille bradepande. Hasselback kartofler lægges i et andet fad med laurbærblade. Bouillon hældes ved. Begge fade sættes i en 200° varm ovn, og det hele steger ca 1½ time. Stegen er færdig, når kødtemperaturen er oppe på 75°. |
|
Opskriften er vist 45681 gange,
og udskrevet 976 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Mia - 2011-07-05 19:48:08 Kan man bruge bov fra ko? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne