Andesteg med svesker
Hovedingrediens : And - And hel Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rens anden, gnid den ind - og udvendig med salt og peber. Fyld anden med æble både og svesker.
Læg anden på bradepandens rist med brystet nedad og steg ca. 1 time ved 180 grader C. alm. ovn. Tag anden ud, vend den og hæld ande bouillon over. Steg videre ved 200 grader C. alm. ovn i 1/2 - 1 time til den er mør. Tag anden ud, dæk den med folie og et klæde. Lad den trække 20 min. før den parteres. Tilbered en let, jævnet sovs med ande bouillon. |
|
Opskriften er vist 142418 gange,
og udskrevet 5190 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (64 stemmer) |
|
Kommentarer Grammar nazi - 2016-11-10 14:43:10 Nydelig opskrift. Dog ville det være lækkert, hvis forfatteren lærte, hvornår ord skal være i ét eller to ord. victoria - 2012-01-29 09:41:36 Det er en god og nem opskrift.Ummmm... Jørn - 2010-12-15 09:39:13 Retten er nem og god, men der mangler rødkål. Ingen and uden lun rødkål. anonym - 2009-11-10 17:06:59 hvad er en god dessert til Mortens Aften? Opskriften her er god og nem, jeg havde bare brug for lidt opfriskning i hvordan jeg laver enden og det fandt jeg helt fint i denne opskrift. rvinge - 2008-01-07 13:19:59 Det virker også rigtig godt at ligge anden i en stegepose og klippe et hul i toppen. Anden bliver lidt mere saftig det er dog lidt svære at hælde skyen fra til sovs. Men rengøring af risten og oven slipper man helt for det er i top. Miig..! - 2007-12-19 17:00:11 Rigtig god opskrift..! den burde alle prøve! ;) hehe Jensine - 2005-01-01 01:01:01 Jeg har prøvet denne opskrift og den er bare fantastisk! Dog lavede jeg lidt om på den da jeg 65 svesker med kæmpe sten... Power upz!! Michael - 2005-01-01 01:01:01 Utroligt nemt, kødet bliver mørt og fint. johnny - 2005-01-01 01:01:01 Dejlig saftig Og sprød, Det er en god opskrift "Det virker bare" susan - 2005-01-01 01:01:01 jeg syntes personligt at det er en nem opskrift, trods det at jeg aldrig har prøvet at stege en and, men mon ikke at jeg kan finde ud af det når opskriften er så godt velskrevet *SS* jeg vil da gøre et forsøg med godt mod Peter - 2005-01-01 01:01:01 den ska i sq ale prøve.! :-) lenekn - 2005-01-01 01:01:01 Lav den som langtidsstegning og lad sveskerne ligge i blød i rødvin en times tid først! Steg geren om formiddagen - afkøl - parter og læg stykkerne fint i en bradepande. Lige inden servering smøres med andefedt og ind i ovnen på ½180 grader i 10 - 15 min. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne