Syltede æbler med gele
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Højtid: Jul Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skræl æblerne, halvér dem og fjern kernerne.
Vandet bringes i kog med sukker og vanille. Kom de halve æbler i og kog dem ved svag varme i ca. 7-8 min under låg. Æblerne køles af i kogelagen. Kom en tsk. ribsgele i udhulningen i hvert halve æble inden servering. |
|
Opskriften er vist 70138 gange,
og udskrevet 1169 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (25 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2023-08-23 18:30:18 kan de gemmes på glas ligesom syltet pære Maj-Britt - 2016-12-23 15:37:04 Kan de laves dagen før de skal bruges? Og i givet fald hvordan opbevares de? Mo - 2008-02-11 13:58:58 Der står "SVAG VARME UNDER LÅG" Blev sgu mega godt for mig. Anette - 2007-12-23 16:07:39 Sådan noget skidt, de blev helt udkogte - vi må spise æblegrød juleaften til anden nu! Et godt råd, de skal nok kun koge 2-3 minutter! PS havde desværrre ikke læst kommentarer først :( randi - 2007-12-23 11:53:20 kom lidt eddike i så blir de ikke brune. Anne - 2007-11-10 13:28:52 det er en god ide at koge æblerne et par timer før man kommer gele i, så æblerne ikke er varme, så smelter ribs geleen nemlig. Gitte - 2006-12-23 00:27:03 4 minutters kogning er lang tid nok |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne