Selleripuré

Selleripuré, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Pure

Hovedingrediens : Rodfrugter - Selleri

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
5 dl.bouillon (gerne kogt på brunede lammeben)
0.5 lilleselleri i grove stykker
 
Opskrift:
Bring sellerien i kog i bouillonen og lad den koge ½ time, gerne uden låg, så bouillonen også koger lidt ind.

Blend den længe, så den får en helt glat konsistens. Juster evt. konsistensen med mere bouillon.





karakterer:
Opskriften er vist 22505 gange,
og udskrevet 264 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu