Kyllingtærte
Hovedingrediens : Kylling - Kogt/stegt kylling Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Den kogte kylling skæres i små stykker.
Bacon svitses og porrerne skæres i fine ringe, som svitses i fedtet fra baconternene. Fløde og creme fraiche blandes og tilsættes evt. lidt maizenamel. Smages til med salt og peber. Alle delene blandes sammen. Butterdejen rulles ud, der skal bruges 2 plader til bund og 1-2 til låg, evt. 1 til pynt. Denne portion er beregnet til en bradepande str. 20 x 35 cm. Bages ved 175 grader C. alm. ovn i en time. Tips: Kogning af kylling: Kyllingen sættes over i rigeligt vand, tilsæt salt og lad det koge op, skummes af. Kyllingen småkoget i ca. 60 minutter og tages op og drypper af. Fonden (suppen) gemmes. Dette kan gøres dagen før. |
|
Opskriften er vist 126020 gange,
og udskrevet 2608 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (27 stemmer) |
|
Kommentarer Poul Martin - 2018-01-22 21:09:35 Smager meget lækkert, og ser indbydende ud ! Vi havde slagtet hanekyllinger dagen før, og jeg brugte indmaden fra 4 kyllinger, som jeg kogte og efterfølgende snittede fint. Låget blev udført med 2 cm. brede butterdejsstrimler i harlekinsmønster. Helene - 2016-05-07 17:26:48 Den smagte super godt! Birthe - 2010-08-03 13:23:03 Pensel låget med lidt æg, så får den en pænere farve Per - 2010-06-03 11:59:02 1 pakke butterdej indeholder 5 eller 6 plader, og her skal bruges 3-4 plus evt. 1 til pynt, så det synes jeg da passer meget godt? Bente - 2010-05-27 18:23:58 I ingredienser er der nævnt 1 pakke butterdej, men reelt skal der bruges 3-4 pakker. Lidt misvisende... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne