Ostelagkage
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
De knuste kiks blandes med det smeltede smør. Og kommes i bunden af en springform. Dette stilles til afkøling evt. natten over i køleskabet.
Fløden, osten og flormelisset piskes sammen til en konsistens som flødeskum og kommes ovenpå kiksebunden. Herefter stilles det i køleskabet i ca 1 time. Der kan hvis det skal gå hurtigt, stilles i fryseren i ca. 15 minutter. Derefter pyntes den med frisk frugt efter årstiden eller henkogt frugt. |
|
Opskriften er vist 315875 gange,
og udskrevet 8076 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (106 stemmer) |
|
Kommentarer Karin - 2020-10-04 15:30:37 Hvilken str. springform??? Lissi Boe - 2020-07-04 18:52:30 Kagen er nærmest uspiselig. Vi var tre personer det tog et stykke, resten smed vi i skrællespanden. Den var frygtelig sød og smagte mest af flødeskum osten kunne overhovedet ikke smages. Anna - 2020-05-05 22:53:15 Syntes den er alt for sød.. Og bunden smagte af smør... Mindre sukker mere ost.. Også blødt smør med kiks.. Ikke smeltet. Så smager det himmelsk anonym - 2019-12-30 10:06:48 Det er den bedste ostelagkage jeg har prøvet ,den er nem også smager den pragtfuld ,jeg kommer kirsebærsovs på inden den skal ind,nemmere kan det ikke være,mindst 5 stjerner.👍👌❤️ Ane - 2018-08-04 15:43:32 kan de tilføjes med gele overtræk? :) Jane - 2015-05-10 21:00:16 Sindssyg lækker ostelagkage. Den har stor succes over hele linjen. brugte 100gr. mandler og 200gr.kiks. og skallen fra 1 citron i ostemassen til en kage til 8 personer. kny - 2013-06-22 19:59:55 hej har lige lavet kagen tilsæt lidt citrus saft, det er godt med lidt syreca. 2 tsk. pr. portion 8 personer jcp.kloster - 2013-05-03 10:39:33 Ser lækkert ud, men er alt for fed med det flødeskum, brug i stedet for THISE creme fraiche med 5% fedt! annsofie - 2013-01-12 20:53:07 Lidt for sød, nem at lave... Manden var vild med den, så det er nok smag og behag med det søde. Jeg syntes det er for meget fyld..:-) anonym - 2012-12-22 19:13:15 der er ikke særlig mange ting der skal i, så det tager ikke så lang tid gør det vel?.. :D Rikke - 2012-06-29 12:08:07 Smørre i formen først eller kommer i bagepapir i eller ? D.E - 2012-05-03 09:18:04 Lige lidt revet citronskal og saft i fyldet og pyntet ned skiftevis jordbær, kiwi og blå druer. Varm et glas ribsgele i en gryde lade det køle ned til fingervarm og kom det over de friske frugt. Så har man den lækreste ostekage, som ser ganske prof ud:-))) Lars - 2011-11-29 11:37:32 Jeg lavede den til en julefrokost for 56 personer i lørdags og den blev perfekt. Alt forløb som efter opskriften og både gæster og jeg selv synes den smagte godt, lidt sød måske, men eftersom den blev brugt som en slags dessert passede det fint. lonse - 2009-10-13 19:28:45 har med succes brugt flødeost light, og så rørt nogen blendet jordbær i ostecremen, det smager bare mums, og det gør at den ikke er så sød igen. Sebrina - 2009-09-29 22:40:08 Ostelagkagen er hurtig at lave og smager godt. Jeg brugte dog kun halvt så meget smør til bunden og også kun halv flormelis. Til gengæld kom jeg lidt citronskræl og citronsaft i og serverede solbærmarmelade til. Selv min mand som ikke er til kage, syntes at den var god. Velbekomme :o) Lars - 2009-06-20 18:38:12 Det er godt nok noget af det sødeste stads jeg har smagt i mit liv. Nermest uspislig. Vi er 8 personer der syntes den smager som tungen i sukkerdåsen. Anja - 2009-04-17 08:51:52 Kan man lave lagkagen aftenen før? Lonse - 2009-03-28 19:14:30 Vi har lavet den flere gange og synes den er rigtig god, men vi bruger kun halvdelen af det smør der står man skal, ellers bliver den al for vammel - synes vi. anonym - 2008-12-08 22:01:20 Kan kagen laves i forvejen og fryses ned?? Helle - 2008-06-02 20:04:49 Jeg synes den blev alt for vammel. Bunden smagte af smør og ja vi smed den ud :( malene - 2007-08-08 11:33:14 er der nogen der ved om man kan fryse ostelagkagerne vivi - 2007-02-19 15:31:07 uden gele Christina - 2007-01-01 16:17:45 Lækker lækker. Vi lavede den som dessert til nytår - stor succes! Helle - 2005-01-01 01:01:01 Jeg pynter ostekagen med en passionsfrugt - det smager frisk og lækkert Louise - 2005-01-01 01:01:01 Jeg plejer at smage ostemassen til med lidt citron og vanille, også pynte kagen af med et lag solbærmarmelade....uhm det smager bare så godt! Lizzie - 2005-01-01 01:01:01 Ostelagkagen v. mit jubilæum d. 1/3-09 blev rost til skyerne. Den er nem og hurtig at lave. Og jeg pyntede den med valnødder. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne