Glaceret skinke
Hovedingrediens : Svinekød - Hel Skinke Indsendt : Red : |
|
|
1 skinke på ca. 1,8 kg koges ca. 40-45 min. med lidt nelliker, sorte peberkorn og et par laurbærblade. Herefter skal skinken trække lun i lagen ca. 5 timer. 1 dl god sennep, revet skal fra 3 appelsiner samt ½ dl rørsukker blandes. Fjern spækket på skinken og gnid skinken ind i glaceringsmassen. Stil skinken i en forvarmet ovn i ca. 10 min ved 225 grader. Brug evt. grillen. Glaceringen er fuldendt, når skinken er mørkebrun. Læg evt. tykke appelsinskiver ved og brug disse til pynt ved anretningen.
|
|
Opskriften er vist 41161 gange,
og udskrevet 1157 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (14 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2007-04-13 20:06:16 1/3 sennep + 2/3 brun farin |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne