Rispilaf
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : Red : |
|
|
Pil og hak løget fint
Mål ris og vand op i 2 skåle
Svits ris og løg i olien i en lille gryde, husk at røre Tilsæt så salt, vand og bouillonterning, og bring det i kog Kog risene under låg ved svag varme i 15 minutter eller til al vandet er væk |
|
Opskriften er vist 60713 gange,
og udskrevet 968 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (13 stemmer) |
|
Kommentarer conny - 2010-03-05 23:46:04 Der er ikke rigtig nok smag i, prøv med basilikum, eller masser af hvidløg og Oister-sauce, forårsløg, porrer, reven gulerødder og lidt boulion, lidt chili, 1 spk salt, lidt chilli 0g spæd op med hvidvin, så får den en meget bedre smag af "noget". |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne