Durumboller
Hovedingrediens : Mel - Durummel Indsendt : Red : |
|
|
Rør gæren ud i vandet. Tilsæt kærnemælk og de øvrige ingredienser. Slå dejen godt sammen med en grydeske. Dæk skålen med fx alufolie og stil dejen til hævning i køleskabet i 1 døgn.
Slå dejen igennem med en grydeske. Dyp 2 spiseskeer i varmt vand og form de 9 boller ved at sætte klumper af den bløde dej på en plade med bagepapir. Lad bollerne efterhæve tildækket i 1/2 time. Bag durumbollerne midt i ovnen. Lad dem køle af på en bagerist. Hvis de hænger sammen, så skil dem ad. Tips: Bollerne kan også bages hurtigere. Brug 25 g gær og lunkent vand. Lad dejen hæve et lunt sted i 1 1/2 time i stedet for 1 døgn. |
|
Opskriften er vist 47481 gange,
og udskrevet 1100 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (30 stemmer) |
|
Kommentarer Birgit - 2014-06-22 12:42:04 Det er da en af Arlas de bedste Tine - 2010-10-31 14:32:29 Prøv med kun 200 gram mel af hver, og tilsæt så 100 gram havregryn. MUMS :-) Jonas - 2010-05-08 10:36:27 Hej, kan disse boller bruges til burger :-) Ps. det er da ligemeget hvor opskriften stammer fra, bare den er god :-D Så jer der syntes det er nedern at Birthe har sjålet opskriften fra arla, gå i ind på arla og hent opskriften der :-) anonym - 2008-08-04 19:18:27 Hej Birthe Tusind tak for opskriften - jeg prøvede den i dag, og det er bestemt ikke sidste gang, at jeg har bagt dine durumboller :o) Bjarne - 2008-08-03 16:27:25 - måske ni boller er lige lovlig lidt (dejen er trods alt lavet af hele 600 gram mel)? Birthe - 2008-03-12 09:15:19 Er den opskrift hentet fra ARLA, der har jeg den fra Sofie - 2007-09-17 15:44:59 Er det ikke bedøvende ligegyldigt hvorfra opskriften stamer?!! Brugeren har været så sød at skrive opskriften ind og derved dele den med os herinde. Tak! anonym - 2005-01-01 01:01:01 Ved at kigge på Arlas hjemmeside kan man se, at bollerne skal have 25 min ved 225 grader! Det burde vist lige anføres, at opskriften stammer derfra?! anonym - 2005-01-01 01:01:01 prøv den klassiske 200 grader, og så skal de være gyldne og lyde hule i bunden... anonym - 2005-01-01 01:01:01 HUSK for pokker onv-grader!!!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne