Kalkungryderet
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern Indsendt : Red : |
|
|
Skræl gulerødder og skær i skiver
Snit evt andre grøntsager og skær i mindre stykker
Hæld juice og bouillonterning, saften af den halve appelsin og fintsnittet/presset hvidløg i gryden
Bring i kog og læg kødet i
Kog videre og fjern evt skum
Dæmp varmen og tilsæt lidt salt, peber og chili (pulver eller lidt sambal oelek)
Lad kødet koge ca 5 minutter under låg
Læg gulerødderne mm i og lad simre til disse er nogenlunde møre
Jævn om nødvendigt med maizena udrørt i koldt vand.
Server ris til. |
|
Opskriften er vist 24629 gange,
og udskrevet 619 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer pernille - 2005-01-01 01:01:01 det er en god opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne