Lækkermunde
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Sukker og den tempererede Eminent Røremargarine piskes i ca. 5 minutter, hvorefter mel og æggehvider blandes i. Dejen skal kun lige køres sammen.
Sprøjtes ud som små makroner med en glat tylle, bedst på siliconepapir. Herefter drysses de med hakkede hasselnødder - ca. 150 g til hele portionen. Bages ved ca. 200 ºC i ca. 8 minutter. Tips: 1 portion giver ca. 250 stk. |
|
Opskriften er vist 17107 gange,
og udskrevet 258 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Bettina.1965 - 2011-11-05 12:16:21 Måske lidt sent at svare, sådan 3 år efter :-) men jeg har lavet dem med alm smør og bagt dem på alm, bagepapir og de blev ret gode. Bettina Anja - 2008-12-09 11:29:21 Hvordan bager os alm. "dødlige" de her lækkermunde, jeg tænker kan jeg bruge alm margarine evt. flydende? Hvad er en glat tylle? og kan de laves på alm bagepapir? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne