Gammeldags Julebrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Højtid: Jul Indsendt : |
|
|
Dagen før laves dej af de fire første ingredienser.
Dagen efter blandes de resterende ingredienser. Det hele æltes til en ikke for fast dej Hviletid: 20 min. + 10 min. Afvejes på 550 g, slås op som små franskbrød. Hæves i 35-40 minutter ved ca. 35 ºC. Bages ved 220 ºC i 30 minutter |
|
Opskriften er vist 24601 gange,
og udskrevet 303 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Anne Bech - 2005-01-01 01:01:01 Brødet er superdejligt. Læg mærke til at det er en meget stort portion. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne