Julestjerne

Julestjerne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Wienerbrød - Winerbrød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
860 g.Wienerdej
160 g.Remonce
160 g.Borgmestermasse
40 g.Sukat
40 g.Rosiner
20 g.Hasselflager
 
Opskrift:
Wienerdej udrulles på 44x44 cm og skæres i stykker på 22x22 cm. Stykkerne udstikkes (18x18 cm).

På hvert dejstykke anbringes det ønskede fyld, og de 4 hjørner foldes ind på midten, hvor de gives et let tryk.

Dejstykkerne lægges i en julestjerneforme og hæver i 40-45 minutter ved 35º C. Efter hævningen pensles med æggestrygelse og hasselflager drysses på.

Bages i 13-15 minutter ved 225-230 ºC. Efter bagning afpensles med sukkervand.





karakterer:
Opskriften er vist 18933 gange,
og udskrevet 225 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu