Julestjerne
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Højtid: Jul Indsendt : Red : |
|
|
Wienerdej udrulles på 44x44 cm og skæres i stykker på 22x22 cm. Stykkerne udstikkes (18x18 cm).
På hvert dejstykke anbringes det ønskede fyld, og de 4 hjørner foldes ind på midten, hvor de gives et let tryk. Dejstykkerne lægges i en julestjerneforme og hæver i 40-45 minutter ved 35º C. Efter hævningen pensles med æggestrygelse og hasselflager drysses på. Bages i 13-15 minutter ved 225-230 ºC. Efter bagning afpensles med sukkervand. |
|
Opskriften er vist 18933 gange,
og udskrevet 225 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne