Rutebiler
Hovedingrediens : Diverse produkter - Flormelis Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hjortetaksalt opløses i fløden, det hele røres sammen.
Dejen deles ud som aflange småkager på bagepapir. Bages ved 150 grader C. alm. ovn i 15 til 17 minutter. Tips: Det bliver en god fast dej. Vi kører den på kødhakkeren, som man med vanillekranse. 1 portion giver ca. 150 stk. |
|
Opskriften er vist 211415 gange,
og udskrevet 3812 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (135 stemmer) |
|
Kommentarer Lone Okkerholm - 2021-01-18 15:15:43 Hej hvor er vejledningen til rutebil opskriften. Hvordan sættes dejen til rutebilerne. anonym - 2018-12-23 11:19:45 Elendig opskrift! Alt splattede ud inde i ovnen, intet af splattet hverken lignede rutebiler, eller blev færdigbagte på næsten 20 min... Spild af tid, spild af penge, spild af internetplads. Rutebiler øv... - 2018-12-08 16:37:31 Hvad sker der for den opskrift.. dejen er tør, og de flyder helt sammen til en stor kage og rutebilerne er helt flade øv......øv.... alt det arbejde.. 😡😡😡😡😡 Niels - 2017-12-08 17:28:22 Der skal kun æggehvider i ikke pisket, undlad også piskefløde. Skal være rimelig fast dej, kom den på køl inden brug anonym - 2017-05-25 15:40:30 Øhmmm den er pænt tør Ellen - 2016-04-06 14:33:08 Har lige bagt Rutebiler. De bliver skæve når de bliver bagt i ovnen,hvad er årsagen til det?? Rikke - 2015-06-09 10:20:33 Hmmmmm.... Fast dej???? Har du mon glemt at skrive en ingrediens på? For med de ingredienser, der er nævnt foroven, bliver det en flydende dej 😢 Per - 2010-09-04 22:32:33 Det bliver en god fast dej. Vi kørte den på kødhakkeren, som man gør med vanillekranse. vibeke - 2008-12-10 12:42:06 Rutebiler er oprindelig opskriften på ældet marengs. Den er helt Dansk og fra tiden lige efter anden verdenskrig da der stadig var ration på sukker og blev i førstningen af 50erne udgivet af Kirsten Hyttemeier under navnet Fru P s rutebiler. - Min mor anonym - 2008-11-09 16:04:44 hvad er der lige med den ene æggeblomme? mette - 2008-03-09 17:59:46 er det muligt at fryse denne dej, inden den bages terrese - 2007-01-29 13:38:26 det er en MEGA fed opskrift, jeg spiser det dag og nat Susan - 2006-12-06 14:27:56 Det er den flade takket del du skal bruge anonym - 2005-01-01 01:01:01 er det vaniliestang hullet der bruges Cliff og Brita - 2005-01-01 01:01:01 Fremragende opskrift, som mormor lavede dem....Kan varmt anbefales. Hanne - 2005-01-01 01:01:01 En god gammel klassisk opskrift, jeg laver den på min mormors gamle kødhakker anonym - 2005-01-01 01:01:01 En udmærket opskrift, lidt anderledes end ellers. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne