Dybstegte rejer
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggeblomme skummende og tilsæt vand. Hvedemel, majsstivelse og bagepulver blandes i lidt ad gangen under omrøring. Krydderierne blandes i. Dejen skal være tyk, da grønsagerne afgiver væde.
Læg grønsager og rejer på et sugende underlag, så de er så tørre som muligt, inden de kommes i dejen. Tag en skefuld af dejen med de blandede grønsager og rejerne og kom dem i en gryde med rigelig olie. Grønsagerne og rejerne steges, til dejen er gylden. Det er nemmest hvis der ikke steges for meget ad gangen. Serveres varme som snacks. |
|
Opskriften er vist 39895 gange,
og udskrevet 968 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Anja - 2005-01-01 01:01:01 Denne opskrift er også rigtig god til fondue, men sørg for at fondue gryden er helt varm. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne