Dybstegte rejer

Dybstegte rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 dej:
1 dl.hvedemel
2 æggeblommer
½ - 1 dl.koldt vand
1 dl.maizena
0.25 tsk.bagepulver
2 tsk.salt
0.25 tsk.sort peber
0.25 tsk.karry
1 knsp.sukker
 Olie
 
 Fyld:
8 champignoner i skiver
3 forårsløg i skiver
100 g.rejer
½ lilleblomkål i små buketter
 
1 lime, skåret i både til pynt
 
Opskrift:
Pisk æggeblomme skummende og tilsæt vand. Hvedemel, majsstivelse og bagepulver blandes i lidt ad gangen under omrøring. Krydderierne blandes i. Dejen skal være tyk, da grønsagerne afgiver væde.

Læg grønsager og rejer på et sugende underlag, så de er så tørre som muligt, inden de kommes i dejen.

Tag en skefuld af dejen med de blandede grønsager og rejerne og kom dem i en gryde med rigelig olie. Grønsagerne og rejerne steges, til dejen er gylden. Det er nemmest hvis der ikke steges for meget ad gangen.

Serveres varme som snacks.





karakterer:
Opskriften er vist 39882 gange,
og udskrevet 968 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Denne opskrift er også rigtig god til fondue, men sørg for at fondue gryden er helt varm.