Orlydej
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : |
|
|
Mel, æg, øl, lunkent vand, olie, samt salt og sukker piskes sammen til en glat dej. Hviler 1 time.
Den stiftpiskede æggehvide vendes i. Dejen skal straks anvendes når de piskede hvider er blevet tilsat. |
|
Opskriften er vist 83043 gange,
og udskrevet 2099 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (42 stemmer) |
|
Kommentarer Max - 2017-08-11 08:11:00 Bagepulver er ikke nødvendigt, da der er æggehvider i... camilla og mor - 2008-09-25 13:56:51 smager også helt fint med kylling Jannie Jonassen - 2007-11-17 18:55:57 ved at tilsætte en ½ tsk bagepulver, hæver dejen i frituren, og man får en mere luftig dej... Åse - 2007-09-08 13:39:57 fantastisk til friturestegte løgringe,kæmperejer og friske champignons. Marc - 2005-01-01 01:01:01 Bemærk! dejen kan IKKE gemmes. Skal bruges samme dag |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne