Daddelkager
Hovedingrediens : Frugt - Dadler Højtid: Jul Indsendt : Red : |
|
|
Fyld:
Fjern stenene fra dadlerne, der hakkes. Kom dem i en skål og bland dem med citronsaft. Lad det trække mens dejen laves. Dej: I en røreskål kommes lettere afkølet smeltet smør. Det piskes med vand, olie, salt og citronsaft. Bagepulver blandes med mel. Det hele æltes til en dej. Del dejen i 30 lige store portioner. Tril dem til boller og tryk dem flade. Læg en tsk. fyld på hver. Luk dem om fyldet. Sæt kagerne på bagepapir på en ovnplade med sammenføjningerne nedad. Tryk hver med et let mønster med en gaffel. Bag i en forvarmet ovn 175 grader i 22-25 minutter, til de er let gyldne. Afkøles på rist. Serveres med drys af sigtet flormelis |
|
Opskriften er vist 20364 gange,
og udskrevet 377 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.5 (31 stemmer) |
|
Kommentarer Cjas - 2012-02-16 22:03:59 Smager rigtig godt. Kagerne fungerer også fint med friske daddeler cristmas babe - 2005-01-01 01:01:01 super duper lækker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne