Kartoffelmos med fennikel og æble
Hovedingrediens : Rodfrugter - Bagekartofler Indsendt : Red : |
|
|
Sauter fennikel i olie 2-3 min. i en stor gryde, vend æblerne i og sauter yderligere 1 min.
Tilsæt kartoflerne og hæld vand ved til det dækker. Kog for svag varme til kartoflerne er helt møre, ca. 30 min. Hæld vandet fra og damp kartoflerne tørre på eftervarme. Varm mælken op med persille. Pisk kartoflerne til mos, pisk den varme mælk i og smag til med salt og peber |
|
Opskriften er vist 14706 gange,
og udskrevet 292 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Lone - 2007-10-05 18:03:39 Det lyder spændende, det vil jeg prøve! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne