Rimboboller
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Smuldrgæren ud i skålen. Tilsæt mælken, og rør til gæren er opløst.
Tilsæt fedtstoffet i små klumper, sammen med sukker og mel. Ælt det hurtigt sammen. Rul dejen ud til en firkant på 40 x 40 cm. Skær dejen i firkanter på 8 x 8 cm. Rør fyldet sammen. Læg lidt fyld på hvert dejstykke. Buk hjørnerne op omkring fyldet. Læg bollerne i små papirsforme, og stil dem på en bageplade. Lad dem hæve tildækket i ca. 2 timer, ved stuetemperatur. Pensl med sammenpisket æg. Bages ved 250° i 5 - 8 min. midt i ovnen. I varmluftovn 200° i ca. 8 min. Tips: Frys de færdige boller, men uden glasur - eller ubagte efter hævning. Bages som normalt. |
|
Opskriften er vist 32001 gange,
og udskrevet 686 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (29 stemmer) |
|
Kommentarer Per Høgh jensen - 2018-10-13 21:00:02 Altid en lækkerbisken alla vinerbrød til kaffen storbror:) - 2009-03-20 16:09:45 Jeg takker for opskiften, rigtig gode boller, min søster er rigtig go til at lave dem! :) Emma - 2008-06-20 16:02:53 Det er bare en skønherlig kage! og man kan spise mange af dem efter hianden ! :D ush.. mumsimumsi.. Smager allermbest som lune eller småvarme. et - 2008-02-25 16:58:50 den bedste kage i verden Sofie - 2005-01-01 01:01:01 Den perfekte kage. Den er bare lækker, og hele familien elsker den. Dorthe - 2005-01-01 01:01:01 en virkelig god portionskage til gæsterne. specielt gode lune Christina - 2005-01-01 01:01:01 Smager himmelske!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne