Chili Revlsben
Hovedingrediens : Svinekød - Revlsben Kilde : Santa Maria Indsendt : |
|
|
Hvis du har købt kødet i et stykke, skal det deles mellem benene. Læg dem i en gryde af passende størrelse, dæk med vand og tilsat saltet. Koges i ca. 20 min.
Tages op og benene er klar til pensling med marinaden og stegning på grillen. Grundet kogningen først, er selve grilltiden begrænset til 10-15 min. Også velegnet til grillstegning i ovnen. |
|
Opskriften er vist 17190 gange,
og udskrevet 283 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne