Fyldt lammekølle 02
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Indsendt : Red : |
|
|
Lammekøllen afpudses.
Peberfrugterne blancheres i få minutter, afkøles og skæres i fine tern. Kalve- og svinekødet røres sammen med æg, pebertern salt og peber og hakket mynte. Farsen kommes ind i lammekøllen, der derefter lukkes med kødnåle eller bomuldstråd. Lammekøllen pensles med smeltet smør og steges 45 min. i en 200 grader forvarmet ovn. Køllen tages ud og hviler i 15 min. et lunt sted, steges igen i 20 min. Hvorefter den hviler 10 min. inden den skæres for |
|
Opskriften er vist 21944 gange,
og udskrevet 734 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Torben - 2010-03-31 08:26:50 Den opskrift lyder vildt lækker.. jeg tror at jag vil komme lidt champognons i farsen, det plejer at være godt.. men hvorfor skal stegen ud og ind af ovnen et par gange ? er det for at den skal "sætte sig" eller? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne