Pistacielinser
Hovedingrediens : Diverse produkter - Pistaciemasse Højtid: Jul Indsendt : |
|
|
Linsedej:
Smuldr smørret i melet, tilsæt flormelis og saml hurtigt dejen med æggeblommerne. Læg dejen koldt 1 time. Rul dejen ud og beklæd store linseforme med den. Fyld: Rør smør og sukker sammen. Rør pistaciemassen i. Rør æggene i. Fordel fyldet i linseformene. Bag kagerne i den nederste halvdel af ovnen ved 200 grader i 18-20 minutter. Lad kagerne svale lidt i formene før de vendes ud og afkøles på en bagerist. Pynt kagerne med smeltet chokolade og guldstøv. Tips: Læg guldstøvet i fryseren 1 time før brug, så er den lettere at fordele på kagerne. |
|
Opskriften er vist 11638 gange,
og udskrevet 248 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne